Zoeken naar meermaals komen

Uw zoekactie voor meermaals komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
FIJNE MAN ZOEKT PIKSPANKING EN MEER
Hallo. Ik ben een nette hygiënische man en wil graag op bezoek komen (ikzelf kan niet ontvangen). Ik geil op tikken tegen mijn lul in mijn broekje en ook op mijn kont. Ik wil ook mijn kontje met een dildo verder klaarmaken voor ontvangst. Wie ziet dit zitten. Geile groet.  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt zo veel mogelijk mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
oraal bischierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwe cockring
Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen als m`n lul harder en dikker staat. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent  

Nieuwe cockring
Zin om 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Outdoor of wie ontvangt
Hoi, Wie wil er in mijn shortje komen voelen ik heb geen slipje aan. Ik ga wandelen in de voormiddag en je mag me betasten en overal voelen. Of wie kan ontvangen Groetjes  

Outdoor of wie ontvangt
Geile pik 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek paal waar ik mee mag spelen !
Op zoek naar iemand met ne lekkere paal die ik mag komen afrukken tot hij schiet van genot ! Ik verplaats me tss 11u30 en 13u00 rond kanten provinciestraat in centrum Antwerpen,welke paal wil er spuiten ? Stats + pic = reactie.  
Jos 43 jaar Antwerpen - Turnhout
wie mag ik dadelijk rond 8u komen pijpen
Wie in omgeving Turnhout mag ik dadelijk komen pijpen. je kan ontvangen, ik pijp je, je komt klaar in mijn mond of gezicht.  
Quicky 40 jaar Antwerpen - Ekeren
Zaaddump
Voor het werk passeer ik deze voormiddag Ekeren. Waar kan ik men zaadjes komen dumpen? Ben supergeil opgestaan hier. Stats 40/189/84 sportief onbehaard.  
Anton 41 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
Mijn opdracht is 15-05 bare geneukt te worden door een man
Wie wil me helpen en me bare hard te neuken en met volgespoten kontje weer naar huis te sturen? Stats zijn 185-85-17 geen baard of snor. Ik verplaats in omgeving Turnhout, kunt u ontvangen of heeft u een sexbios waar ik naar toe moet komen laat het weten en help me deze opdracht te voltooien. Hoor graag van u, gr Anton  
SpermaSletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
Ik ben 1m60 26j 56kg klein jongemannetje en ben op zoek nog naar gewillige tops die graag eens een keelgatje willen neuken. Ik bied mij aan om m'n face, mondje en keel te laten neuken. Ik heb al een daddy gevonden en zoeken nog 2. Jullie komen enkel voor mij elkaars uiterlijk moet niet uitmaken. Voor mij ook niet, ik kijk enkel naar hygienische en geschoren lul en ballen. Meer niet. Jullie mogen m'n gezicht, mondje, m'n keelgat volspuiten met sperma. Ik zelf ontvang niet de ander man ook niet maar we kunnen op kamer of sauna.  

Cumslet zoekt bukkake, nog 2 mannen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10